Despre echipa numar.md


Site-ul nostrul este primul motor de căutare și comentarii a numerelor de telefonie mobilă în Republica Moldova. Principalul scop constă în a cunoaște mai mult despre o persoană ce deține numărul de telefon care te interesează, sau cine te sună și tace, să afli dacă e el sau ea ș.a.


Acum nu mai este nevoie să vă întrebați cine se ascunde în capătul celălalt a firului de telefon, ce reprezintă și unde să publicați informații despre compania dvs - este de ajuns doar sa intrați pe site-ul nostru.


Conținutul acestei pagini, este opinia personală a utilizatorilor săi. Noi nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru conținutul comentariilor și nici de fiabilitatea lor. Utilizarea informației din acest portal este strict pe responsabilitatea și riscul dvs.


Conținutul acestei pagini, este opinia personală a utilizatorilor săi. Nu ne asumăm nici o răspundere pentru conținutul și fiabilitatea informației de mai sus. Utilizarea informației din acest site este strict pe responsabilitatea și riscul dumnevoastră.